Bezpłatny webinar Harbingers — Automatyzacja i AI w e-commerce
Już 4 września 2024 roku odbędzie się bezpłatny webinar organizowany przez Harbingers, który poświęcony będzie tematowi automatyzacji i wykorzystania sztucznej inteligencji (AI) w e-commerce. Spotkanie online, które rozpocznie się o godzinie 12:00 i potrwa do 13:00, poprowadzi Mateusz Cisowski, CTO w Harbingers.
2024-08-21, 09:54

Webinar skierowany jest przede wszystkim do specjalistów i managerów z branży e-commerce, którzy pragną poszerzyć swoją wiedzę na temat nowoczesnych rozwiązań technologicznych. Liderzy zespołów oraz właściciele firm dowiedzą się, jak skutecznie wdrożyć rozwiązania oszczędzające czas i koszty, bazujące na Generative AI oraz narzędziach no-code, które nie wymagają zaangażowania zespołów IT.

Mateusz Cisowski przedstawi kluczowe obszary, w których automatyzacja może przynieść najwięcej korzyści. Uczestnicy dowiedzą się, jak priorytetyzować procesy do automatyzacji oraz jak przeprowadzić analizę zwrotu z inwestycji (ROI).

W trakcie webinaru zaprezentowane zostaną także praktyczne przykłady zautomatyzowanych rozwiązań wykorzystujących Generative AI. Na zakończenie, prowadzący udostępni uczestnikom szablon projektowy, który pomoże w zaplanowaniu automatyzacji w ich firmach.

Podczas tego spotkania online uczestnicy zyskają nie tylko cenną wiedzę, ale także konkretne narzędzia i wskazówki, które pozwolą im zautomatyzować najbardziej czasochłonne zadania, poprawić efektywność swojej pracy oraz zmniejszyć ryzyko błędów. Każdy uczestnik otrzyma również certyfikat potwierdzający udział w webinarze.

To wydarzenie to szansa na zdobycie praktycznej wiedzy i narzędzi, które mogą znacząco wpłynąć na sukces biznesowy.

Nie przegap okazji — zarejestruj się już dziś, aby dowiedzieć się, jak automatyzacja i AI mogą przynieść Twojej firmie realne korzyści. Link do rejestracji: https://webinar-ai.harbingers.io/